dilluns, 6 de juny del 2011

BLOCS CASTELLERS

        A continuació hi trobem detallat una sèrie de blocs de temàtica castellera, que complementarien perfectament qualsevol informació de la nostra guia: Coses Nostres... Castells al Món


-          Bloc d'un casteller i geganter de Sagrada Família http://entidadq.nireblog.com/ : bloc d'un casteller i geganter de Sagrada Família que combina castells i gegants
-          Bloconstantinenc http://joriolnicolau.blogspot.com/ : bloc d'Oriol Nicolau, membre de la Colla Jove dels Xiquets de Tarragona. Bloc personal.
-          Blocs a webcasteller http://blocs.webcasteller.com/ : apartat de blocs de webcasteller. Hi participen Jordi Andreu, Joan Bofarull, Josep Almirall, Xavier Brotons, Pere Ferrnado, entre d'altres.


-          Cada terra fa sa guerra  http://ivanrodontenas.blogspot.com/ : bloc d'Ivan Rodón, membre de la Colla Vella dels Xiquets de Valls. Bloc personal.


-          Can Winston  http://blocs.gracianet.cat/canwinston/ : bloc de Martí Urgell, membre dels Castellers de la Vila de Gràcia. Bloc personal.
-          Can Xaviet  http://xlleberia.blogspot.com/ : bloc de Xavier Lleberia, membre dels Minyons de Terrassa.
-          Canalla Xiquets de Reus http://canallaxiquetsdereus.blogspot.com/ : bloc de la canalla de la colla dels Xiquets de Reus.
-          Capgrossos confidencial http://capgrossos-confidencial.blogspot.com/ : bloc de Cigaló, membre dels Capgrossos de Mataró.
-          Carrer Santa Anna nº1 http://carrersantaanna.blogspot.com/ : bloc de Leyre, membre dels Xiquets de Tarragona.
-          Castellers de Castelldefels http://castellerscastelldefels.blogspot.com/ : bloc de la colla castellera Castellers de Castelldefels.
-          Castells amb cafè http://castellsambcafe.blogspot.com/ : bloc de Sergi “Cafè”, membre dels Castellers de Badalona.
-          Colla Castellera Salats de Súria http://salats.blogspot.com/ : bloc de la colla Castellera Salats de Súria.
-          Colla Jove de Sitges http://jovedesitges.blogspot.com/: bloc de la colla castellera Colla Jove de Sitges.
-          De casa estant http://decasaestant.blogspot.com/: bloc de Joan Mateo, membre dels Castellers de Barcelona. Bloc personal.
-          De diada en diada lila http://dediadaendiadalila.blogspot.com/: bloc d'Albert Blay, membre de la Colla Jove dels Xiquets de Tarragona.
-          De la Plaça del Blat a la Plaça Gaudí http://blatgaudi.blogspot.com/: bloc de Francesc Montserrat, vallenc i membre dels Castellers de la Sagrada Família.
-          Des de l'exili http://ramoncucurull.blogspot.com/ : bloc de Ramon Cucurull, membre de la Colla Vella dels Xiquets de Valls. Bloc personal.
-          Do what you should http://uskar21.blogspot.com/ : bloc d'Uskar, membre de la Colla Vella dels Xiquets de Valls. Bloc personal.
-          Dues camises http://duescamises.blogspot.com/: bloc de Pablo Varona, membre de la Colla Jove dels Xiquets de Tarragona i dels Ganàpies de la UAB.
-          El Bloch Gris http://garusi.zonalibre.org/ : bloc de Josep Santacreu, membre dels Castellers d'Esplugues.
-          El blog d'en Potti http://potti.skamot.com/blog/ : bloc de Potti, membre dels Castellers de Mallorca. Bloc personal.
-          El bressol de la Laia http://lacunadelaia.blogspot.com/ : bloc de Toni Estalella, membre dels Minyons de Terrassa. Bloc personal.
-          El Cau de l'Ós Bru http://blocs.mesvilaweb.cat/lluis : bloc de Lluís Mauri, membre dels Castellers de Barcelona. Bloc personal.
-          El fet casteller vist pel Tete http://tetecdb.wordpress.com/: bloc d'Òscar Montserrat, membre dels Castellers de Barcelona.
-          El racó de la Colla Nova  http://racodelacollanova.blogspot.com/ : bloc de Francesc Montserrat. Espai dedicat a la Colla Nova dels Xiquets de Valls des dels inicis dels castells (amb el nom de Colla dels Menestrals) fins a la reorganització de 1970 (amb el nom de Colla Joves Xiquets de Valls)
-          Entre vies http://entrevies.blogspot.com/: bloc de Juan Coma, membre de la Colla CastelleraSant Pere i Sant Pau. Bloc personal.
-          És el que veig, és el que sento http://eselqueveigeselquesento.blogspot.com/ : bloc de Sermt, membre dels Minyons de Terrassa. Bloc personal.
-          Escarabats, espècie protegida http://duiamia1970.blogspot.com/ : bloc de Mia, membre dels Nois de la Torre.
-          Farcint la faixa http://farcintfaixa.blogspot.com/ : bloc de Carles Guillamón, membre dels Sagals d'Osona. Bloc que combina castells i gastronomia.
-          Foc d'encenalls http://focdencenalls.blogspot.com/ : bloc de Neus Pinart, membre dels Capgrossos de Mataró. Bloc personal.
-          Frikilandiverdusco  http://frikilandiverdusco.blogspot.com/ : bloc de Josep Torreño, membre dels Castellers de Vilafranca i també ha portat la camisa dels Castellers de Lleida.
-          Gamma extra http://blogspersonals.ara.cat/gammaextra : bloc de l'Efren Garcia, casteller i periodista.
-          Human towers http://humantowers.blogspot.com/ : bloc de Fèlix Miret, membre dels Castellers de Vilafranca.
-          Joan Antoni Baron: Temps de Castells  http://joanantonibaron.blogspot.com/ : bloc de Joan Anoni Baron, alcalde de Mataró i membre dels Capgrossos de Mataró. Bloc personal.
-          La canalla dels Xiquets del Serrallo  http://canallaxiquetsdelserrallo.blogspot.com/ : bloc de la canalla de la colla castellera dels Xiquets del Serrallo.
-          La inspiració dels “Comalats”  http://comalats.blogspot.com/ : bloc de Josep Solé Tarragó, membre de la Colla Vella dels Xiquets de Valls. Bloc personal.
-          La meva petita visió del món  http://elmonestaratllat.blogspot.com/ : bloc d'Arnau, membre dels Xiquets de Tarragona. Bloc personal.
-          Les Xiquetes Matalasseres http://lesxiquetes.blogspot.com/ : bloc de membres dels Xiquets de Tarragona.
-          Lila és el color que porto http://ijovejovejove.blogspot.com/ : bloc de Jordina Estopà, membre de la Colla Jove dels Xiquets de Tarragona.
-          Lo Negre de Terrassa  http://lonegredeterrassa.blogspot.com : bloc de Carles Feiner, membre dels Minyons de Terrasssa. Bloc personal.
-          Lo pollisme de Súria http://lopollismedesuria.blogspot.com/ : bloc d'Abel, membre dels Salats de Súria. Bloc personal.
-          Matalasseritis http://www.matalassers.com/ : bloc d'un casteller dels Xiquets de Tarragona.
-          Memòries d'una sarganta http://sargantaniua.blogspot.com/ : bloc d'un membre dels Castellers de la Vila de Gràcia. Bloc personal.
-          Més que castells...  http://mesquecastells.blogspot.com/ : bloc de Joan Vilaseca, membre dels Moixiganguers d'Igualada.
-          No només de ratlles viu el matalasser  http://mesqueratlles.blogspot.com/ : bloc d'Eloi Calvet , membre dels Xiquets de Tarragona.
-          Nucli dur  http://nuclidurazu.blogspot.com/ : bloc d'un grup de membres de la colla dels Arreplegats de la Zona Universitària.
-          Pau Corcelles  http://paucorcelles.blogspot.com/ : bloc de Pau Corcelles, membre dels Moixiganguers d'Igualada. Bloc personal.
-          Photos & videos by l'Àngel http://photosnoves.blogspot.com/ : bloc d'un casteller dels Tirallongues de Manresa. Bloc personal.
-          Pinyes i castells http://pinyesicastells.blogspot.com/ : diari fotogràfic de dos aprenents de castellers dels Nens del Vendrell, un d'ells és l'Alfons Morillas.
-          Tarragona la bonica  http://tarragonalabonica.blogspot.com/ : bloc que parla de Tarragona, i per tant, també de castells.
-          Temporada Alta http://cincdevuit.blogspot.com/ : bloc d'Alba Galan, aficionada als castells i membre de la colla dels Capgrossos de Mataró.
-          Sempre mirant a l'esquerra i amunt http://esantesmasses.blogspot.com/ : bloc d'Eric Santesmasses, membre dels Margeners de Guissona. Bloc personal.
-          Una finestra de bon temps http://unafinestradebontemps.blogspot.com/ : bloc d'un membre dels Castellers de Castelldefels. Bloc personal.
-          Verd és el color... http://verdesel.blogspot.com/ : bloc d'un membre dels Castellers de Vilafranca i dels Arreplegats de la Zona Universitària.
-          Vivir para contarlo http://matalasser.blogspot.com/ : bloc de Luis Ubeda, membre dels Xiquets de Tarragona.
-          Xavier Capdevila, en bloc http://blocs.mesvilaweb.cat/xcapdevila : bloc de Xavier Capdevila, periodista, director del programa Quarts de Nou.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada